Tandvårdsteamet Björn Svensson Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Tandvårdsteamet Björn Svensson Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Tandvårdsteamet Björn Svensson Aktiebolag finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tandvårdsteamet Björn Svensson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Tandvårdsteamet Björn Svensson Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Tandvårdsteamet Björn Svensson Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tandvårdsteamet Björn Svensson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till VÄSTERGATAN 2, 821 43, Bollnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0278-611440.

Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Tandvårdsteamet Björn Svensson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tandvårdsteamet Björn Svensson Aktiebolag har idag 556561-1125 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tandvårdsteamet Björn Svensson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tandvårdsverksamhet, handel med tandvårds- produkter, förvaltning av värdepapper och lös egendom samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Tandvårdsteamet Björn Svensson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Björn Ebbe Ingemar som är född 1947 och har titeln VD, Svensson, Björn Ebbe Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lena Christina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Byström, Stig Mathias som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .