MALTEMI AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och MALTEMI AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MALTEMI AB är ett av dem. Statusen för MALTEMI AB är att Bolaget är aktivt.

MALTEMI AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-08-27. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MALTEMI AB ska trivas.

I Bollnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MALTEMI AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-28.

Idag är MALTEMI AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med MALTEMI AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5888848.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med MALTEMI AB är Engman, Per Gunnar som är född 1947 och har titeln VD, Engman, Per Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Engman, Karin Britt-Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Vannqvist Johansson, Maj-Lis B som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

MALTEMI AB har 556558-9628 som sitt organisationsnummer.