Hälsinge Media AB

Gävleborgs län

Information

Hälsinge Media AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Hälsinge Media AB finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hälsinge Media AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Hälsinge Media AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hälsinge Media AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hälsinge Media AB Privat, ej börsnoterat.

Hälsinge Media AB har idag 556544-1127 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Hälsinge Media AB

Bolaget skall bedriva direktreklam, distribution av reklam samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Hälsinge Media AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jakobsson, Ruben Klas-Filip som är född 1955 och har titeln VD, Jakobsson, Ruben Klas-Filip som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Cahling, Ernst Jan Gösta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Ulf Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.