Eriksson Fastigheter i Bollnäs AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, uthyrning av lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eriksson Fastigheter i Bollnäs AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är Eriksson Fastigheter i Bollnäs AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1997-04-18 så skapades Eriksson Fastigheter i Bollnäs AB och företaget är har F-skattsedel Eriksson Fastigheter i Bollnäs AB har haft det sedan 1997-01-01.

Eriksson Fastigheter i Bollnäs AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556541-3183 är organisationsnummret för företaget som finns i Bollnäs.

Just nu är Eriksson Fastigheter i Bollnäs AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Eriksson Fastigheter i Bollnäs AB så går det att nå dem via telefon på 0278-24530 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eriksson Fastigheter i Bollnäs AB är Eriksson, Olof Håkan som är född 1943 och har titeln VD, Eriksson, Olof Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anders Olof som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Eriksson, Per Jörgen som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .