Bollnäs Fjärrvärmemontage AB

Gävleborgs län

Information

Bollnäs Fjärrvärmemontage AB är ett företag som finns i Bollnäs. I Bollnäs Fjärrvärmemontage AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tjäder, Sven Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Bengt-Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ragnhild Anita som är född 1957 och har titeln Suppleant, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bollnäs Fjärrvärmemontage AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bollnäs Fjärrvärmemontage AB på telefon 0278-21249.

Bolaget skall driva verksamhet inom rörmokeri, VVS, service och montage av fjärrvärme, svetsarbeten, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bollnäs Fjärrvärmemontage AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bollnäs Fjärrvärmemontage AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bollnäs Fjärrvärmemontage AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Bollnäs Fjärrvärmemontage AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bollnäs Fjärrvärmemontage AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Bollnäs Fjärrvärmemontage AB har 556538-9110 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.