Restaurang Renen i Bollnäs AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Restaurang Renen i Bollnäs AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Restaurang Renen i Bollnäs AB är ett av dem. Statusen för Restaurang Renen i Bollnäs AB är att Bolaget är aktivt.

Restaurang Renen i Bollnäs AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-12-20. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Restaurang Renen i Bollnäs AB ska trivas.

Restaurang Renen i Bollnäs AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva restaurang och serveringsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Restaurang Renen i Bollnäs AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Restaurang Renen i Bollnäs AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Restaurang Renen i Bollnäs AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-15013.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Restaurang Renen i Bollnäs AB är Johansson, Jonas Christer som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjäder, Eva Maria som är född 1948 och har titeln Suppleant, Vannqvist Johansson, Maj-Lis B som är född 1947 och har titeln Revisor, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Restaurang Renen i Bollnäs AB har 556537-0573 som sitt organisationsnummer.