Stall Rewelj Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Stall Rewelj Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Stall Rewelj Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stall Rewelj Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stall Rewelj Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-11-19. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stall Rewelj Aktiebolag ska trivas.

Stall Rewelj Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Bollnäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva beskällar-, uppfödnings- och tävlingsverksamhet avseende travhästar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Rewelj Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05.

Idag är Stall Rewelj Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Stall Rewelj Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-18392.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Stall Rewelj Aktiebolag är Rewelj, Lars-Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rewelj, Kerstin Anna-Lena som är född 1954 och har titeln Suppleant, Folkesson, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Stall Rewelj Aktiebolag har 556536-1861 som sitt organisationsnummer.