SNX Transport AB

Gävleborgs län

Information

556528-2802 är organisationsnummer för företaget SNX Transport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SNX Transport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som SNX Transport AB finns i.

SNX Transport AB har varit registrerat sedan 1996-01-03 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SNX Transport AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

SNX Transport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SNX Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nilsson, Ingrid Maria -Nilsson, Johan Thomas

Vill ni komma i kontakt med SNX Transport AB så kan ni göra det på telefon genom 0278-18471 eller genom brev på följande adress:
Postgränd 5, 821 33, Bollnäs

Bolaget ska bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksam- het.

Det finns olika personer som har en koppling med SNX Transport AB och det är Grims, Jan-Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Ingrid Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Johan Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindholm, Anna Ulrika som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor,