Gert Eklund Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt handel med släpvagnar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gert Eklund Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är Gert Eklund Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1995-11-25 så skapades Gert Eklund Åkeri AB och bolaget är har F-skattsedel Gert Eklund Åkeri AB har haft det sedan 1996-01-01.

Gert Eklund Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556527-4833 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bollnäs.

Just nu är Gert Eklund Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Gert Eklund Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 0278-20180 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gert Eklund Åkeri AB är Eklund, Gert Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Anita Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .