LR Revision i Bollnäs AB

Gävleborgs län

Information

556523-1973 är organisationsnummer för bolaget LR Revision i Bollnäs AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LR Revision i Bollnäs AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som LR Revision i Bollnäs AB finns i.

LR Revision i Bollnäs AB har varit registrerat sedan 1995-07-25 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LR Revision i Bollnäs AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

LR Revision i Bollnäs AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LR Revision i Bollnäs AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med LR Revision i Bollnäs AB så kan ni göra det på telefon genom 0278-611505 eller genom brev på följande adress:
Långg. 7, 821 43, Bollnäs

Bolaget skall bedriva revisionsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LR Revision i Bollnäs AB och det är Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Suppleant, Skog, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,