Industristängsel & Montage i Bollnäs Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556510-0210 är organisationsnummer för bolaget Industristängsel & Montage i Bollnäs Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Industristängsel & Montage i Bollnäs Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Industristängsel & Montage i Bollnäs Aktiebolag finns i.

Industristängsel & Montage i Bollnäs Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-04-04 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Industristängsel & Montage i Bollnäs Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Industristängsel & Montage i Bollnäs Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Industristängsel & Montage i Bollnäs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Industristängsel & Montage i Bollnäs Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0278-24500 eller genom brev på följande adress:
Växbov. 1213, 821 51, Bollnäs

Bolagets verksamhet är entreprenad inom industristängsel och viltstängsel, förvaltning av fast och lös egendom såsom värdepapper och därmed liknande instrument, import och export av bilar, båtar, motorcyklar och industrimaskiner såsom entreprenadmaskiner för markbearbetning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Industristängsel & Montage i Bollnäs Aktiebolag och det är Malmgren, Joakim Nils Åke som är född 1964 och har titeln VD, Malmgren, Joakim Nils Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Jan Åke som är född 1941 och har titeln Suppleant, REVISION4U i Söderhamn AB som är född och har titeln Revisor, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor