Tranbo AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning och reparationer av motorfordon, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt i anslutning till uppräknade verksamheter idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tranbo AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är Tranbo AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1995-01-28 så skapades Tranbo AB och bolaget är har F-skattsedel Tranbo AB har haft det sedan 1996-01-01.

Tranbo AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556507-8895 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bollnäs.

Just nu är Tranbo AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Tranbo AB så går det att nå dem via telefon på 0278-611545 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tranbo AB är Mickelsson, Hans Källbjörn som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna Lisa som är född 1931 och har titeln Suppleant, Torstensson, Ulf Georg som är född 1941 och har titeln Revisor, Kilafors Revision KRAB som är född och har titeln Revisor, .