ENIAB i Bollnäs Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och ENIAB i Bollnäs Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och ENIAB i Bollnäs Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ENIAB i Bollnäs Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ENIAB i Bollnäs Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-25. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som ENIAB i Bollnäs Aktiebolag ska trivas.

ENIAB i Bollnäs Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva obligatoriska funktionskontroller av ventilationssystem, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ENIAB i Bollnäs Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är ENIAB i Bollnäs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med ENIAB i Bollnäs Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-22048.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ENIAB i Bollnäs Aktiebolag är Nilsson, Lars Eric Ola som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Torseke, Anders Yngve som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

ENIAB i Bollnäs Aktiebolag har 556506-0109 som sitt organisationsnummer.