Proeq AB

Gävleborgs län

Information

Proeq AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Proeq AB finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Proeq AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Proeq AB har haft sedan 1995-01-01. Proeq AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Proeq AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Kilaforsv. 143, 821 41, Bollnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0278-10220.

Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Proeq AB Privat, ej börsnoterat.

Proeq AB har idag 556503-1845 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Proeq AB

Bolaget skall bedriva försäljning av transporter samt därmed förenlig verksamhet import och export av fordon samt försäljning av fordon. Försäljning av fritidsutrustning, kläder, film, däck, entreprenadmaskiner, fordonselektronik, leksaker, mat, olja, kemikalier, reservdelar för entreprenadmaskiner, mc, snöskotrar, terrängfordon och båtar, mopeder, musik, sportmateriel, verktyg och skor. Uthyrning av fordon inklusive personal. Tävlingsverksamhet, reklam, grossistverksamhet, uppfinningar, legotillverkning och försäljningsuppdrag inom entreprenadfordon, mc, terränggående fordon, båtar och mopeder.

I Proeq AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundberg, Lars Lennart som är född 1962 och har titeln VD, Sundberg, Lars Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomsson, Susanne Marie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.