Häggesta Fastighets Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556503-1340 är organisationsnummer för bolaget Häggesta Fastighets Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Häggesta Fastighets Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Häggesta Fastighets Aktiebolag finns i.

Häggesta Fastighets Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-12-27 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Häggesta Fastighets Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-02.

Häggesta Fastighets Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Häggesta Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Häggesta Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-143118 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 3, 821 41, Bollnäs

Bolaget skall bedriva köp, försäljning och förvaltning av fast egendom, värdehandlingar och skogsprodukter, köp, försäljning och uthyrning av skogsmaskier och maskiner i byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Häggesta Fastighets Aktiebolag och det är Sarstedt, Olov Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sarstedt, Karin Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor,