Segersta El&Trading Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Bollnäs finns det ett Aktiebolag som heter Segersta El&Trading Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Segersta El&Trading Aktiebolag i Gävleborgs län. Bollnäs är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Segersta El&Trading Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1994-11-02 så har Segersta El&Trading Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Segersta El&Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Segersta El&Trading Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Trosta Gård, 195 93, Märsta. Vi ni istället prata med Segersta El&Trading Aktiebolag så kan ni göra det på 08-59142290.

Bolaget skall bedriva nationell och internationell handel avseende inköp och försäljning av nya och begagnade låg- och högspänningsutrustningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Otterling, Carl Ingemar som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Otterling, Lars Peter Tommy som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Otterling, Maria Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

Segersta El&Trading Aktiebolag har 556498-2717 som sitt organisationsnummer.