Norrborns Hydraulik AB

Gävleborgs län

Information

Norrborns Hydraulik AB är ett företag som finns i Bollnäs. I Norrborns Hydraulik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergqvist, Karl Ingemar som är född 1943 och har titeln VD, Bergqvist, Karl Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Karin Christina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisor, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Norrborns Hydraulik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Norrborns Hydraulik AB på telefon .

Bolaget skall driva mekanisk verkstad, äga och förvalta fast egendom, äga och förvalta aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Norrborns Hydraulik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Norrborns Hydraulik AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Norrborns Hydraulik AB innehar ej F-skattsedel och Norrborns Hydraulik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norrborns Hydraulik AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Norrborns Hydraulik AB har 556492-6540 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.