Kilafors Utbildning AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska bedriva redovisnings- och utbildningstjänster, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kilafors Utbildning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är Kilafors Utbildning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1994-08-09 så skapades Kilafors Utbildning AB och företaget är har F-skattsedel Kilafors Utbildning AB har haft det sedan 1994-01-01.

Kilafors Utbildning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556491-4967 är organisationsnummret för företaget som finns i Bollnäs.

Just nu är Kilafors Utbildning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Kilafors Utbildning AB så går det att nå dem via telefon på 0278-27200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kilafors Utbildning AB är Norinder, Eva Birgitta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hans-Olof som är född 1955 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .