BHS Fastigheter AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, konsultationer inom byggbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BHS Fastigheter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är BHS Fastigheter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1994-06-30 så skapades BHS Fastigheter AB och bolaget är har F-skattsedel BHS Fastigheter AB har haft det sedan 1994-01-01.

BHS Fastigheter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556489-6784 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bollnäs.

Just nu är BHS Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med BHS Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på 0278-611610 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom BHS Fastigheter AB är Holm, Bo Christer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Mickelsson, Siv Inger som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .