Nordic Risk Control Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Nordic Risk Control Aktiebolag är ett företag som finns i Bollnäs. I Nordic Risk Control Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlström, Signe Elisabet som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Sten Anders som är född 1947 och har titeln Suppleant, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nordic Risk Control Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nordic Risk Control Aktiebolag på telefon 0278-29012.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom risk management och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nordic Risk Control Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nordic Risk Control Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nordic Risk Control Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nordic Risk Control Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordic Risk Control Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Nordic Risk Control Aktiebolag har 556482-5718 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.