Laurentius Invest AB

Gävleborgs län

Information

Laurentius Invest AB är en verksamhet som finns i Bollnäs. I Laurentius Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundström, Lars Andreas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Louise Eva-Karin som är född 1966 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Laurentius Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Laurentius Invest AB på telefon 0278-632080.

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning med värdepapper samt erbjuda och sälja kamerala tjänster. Bolaget skall även sälja projektering, utredningar till eldistributörer, fastighetsägare, kommuner, landsting m fl samt idka därmed förenlig verkamhet.

Idag är Laurentius Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

Laurentius Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Laurentius Invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Laurentius Invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Laurentius Invest AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Lundström, Lars Andreas -Lundström, Louise Eva-Karin

Laurentius Invest AB har 556481-4803 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.