Myhrtuvan Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Myhrtuvan Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Myhrtuvan Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Myhrtuvan Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Myhrtuvan Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-12-13. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där företaget finns i jobbar för att företag som Myhrtuvan Aktiebolag ska trivas.

Myhrtuvan Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva anons-, reklam och sponsorförsöljning, arrangemang av konferenser, evenemang och resor samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Myhrtuvan Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Myhrtuvan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Myhrtuvan Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0684-20292.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Myhrtuvan Aktiebolag är Isaksson, Claes Morgan Sören som är född 1968 och har titeln Likvidator, Jönsson, Ulf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Myhrtuvan Aktiebolag har 556478-8684 som sitt organisationsnummer.