Nyströms Digiprint Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva sättning och reproarbete i 4-färg samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nyströms Digiprint Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är Nyströms Digiprint Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1993-12-08 så skapades Nyströms Digiprint Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Nyströms Digiprint Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556476-0717 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bollnäs.

Just nu är Nyströms Digiprint Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Nyströms Digiprint Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0278-636500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nyströms Digiprint Aktiebolag är Avenberg, Anders Erik Johan som är född 1961 och har titeln VD, Avenberg, Anders Erik Johan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Per John som är född 1964 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .