Lars Skoglund Frakt Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556471-1942 är organisationsnummer för bolaget Lars Skoglund Frakt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Skoglund Frakt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Lars Skoglund Frakt Aktiebolag finns i.

Lars Skoglund Frakt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-08-16 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Skoglund Frakt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Lars Skoglund Frakt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lars Skoglund Frakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lars Skoglund Frakt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0278-10840 eller genom brev på följande adress:
Myrbäcksg. 8, 821 30, Bollnäs

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Skoglund Frakt Aktiebolag och det är Skoglund, Lars Inge som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Sonja Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,