Wåhlstedts Foto i Bollnäs Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Wåhlstedts Foto i Bollnäs Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wåhlstedts Foto i Bollnäs Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wåhlstedts Foto i Bollnäs Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wåhlstedts Foto i Bollnäs Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-07-27. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wåhlstedts Foto i Bollnäs Aktiebolag ska trivas.

Wåhlstedts Foto i Bollnäs Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva affärsverksamhet med inriktning på foto, ateljeverksamhet, uthyrning av utrustningar, äga och förvalta fastigheter samt handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wåhlstedts Foto i Bollnäs Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Wåhlstedts Foto i Bollnäs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Wåhlstedts Foto i Bollnäs Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-10410.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Wåhlstedts Foto i Bollnäs Aktiebolag är Wåhlstedt, Karl Anders Leo som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wåhlstedt, Eje som är född 1922 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindholm, Anna Ulrika som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Wåhlstedts Foto i Bollnäs Aktiebolag har 556471-0241 som sitt organisationsnummer.