Bollnäs Reglerteknik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bollnäs Reglerteknik Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Bollnäs Reglerteknik Aktiebolag finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bollnäs Reglerteknik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bollnäs Reglerteknik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bollnäs Reglerteknik Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bollnäs Reglerteknik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sågtorparv. 2, 821 94, Bollnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0278-21220.

Bollnäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bollnäs Reglerteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bollnäs Reglerteknik Aktiebolag har idag 556455-9127 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bollnäs Reglerteknik Aktiebolag

Bolaget skall vara verkstadsmekanisk inom elektronik och hydraulik och därmed förenlig verksamhet.

I Bollnäs Reglerteknik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wickström, Klas Urban som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wickström, Berit Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .