Kjellmix i Bollnäs Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Kjellmix i Bollnäs Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kjellmix i Bollnäs Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kjellmix i Bollnäs Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kjellmix i Bollnäs Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-11-30. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kjellmix i Bollnäs Aktiebolag ska trivas.

Kjellmix i Bollnäs Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av marknadsföringskonsulttjänster till företag med avsikt att etablera sig i utlandet och till utländska företag med avsikt att etablera sig i Sverige Norden, förmedling och försäljning över gränserna, av trä- och byggvaror, industri- och entreprenadmaskiner, allt inom verkstads-, bygg-, sågverks- och skogsindustrin, samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kjellmix i Bollnäs Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Kjellmix i Bollnäs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Kjellmix i Bollnäs Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5900718.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kjellmix i Bollnäs Aktiebolag är Mickelsson, Kjell Sören som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlöf, Åsa Birgitta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Kjellmix i Bollnäs Aktiebolag har 556453-8634 som sitt organisationsnummer.