SEVERUS Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns SEVERUS Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Bollnäs här finns det många olika Aktiebolag. SEVERUS Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Bollnäs jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

SEVERUS Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556446-2223.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0278-611070 alternativt besöka eller skicka post till SEVERUS Aktiebolag på följande adress Runv. 8, 821 51, Bollnäs.

SEVERUS Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I SEVERUS Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ferneryd, Anita Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom företagsledning och marknadsföring. Äga och förvalta fast egendom och företag. Köpa och sälja aktier och andra värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.