EL OCH SKOG BARSK Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och EL OCH SKOG BARSK Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och EL OCH SKOG BARSK Aktiebolag är ett av dem. Statusen för EL OCH SKOG BARSK Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

EL OCH SKOG BARSK Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-02-05. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där företaget finns i jobbar för att företag som EL OCH SKOG BARSK Aktiebolag ska trivas.

EL OCH SKOG BARSK Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva projektering, konstruktion, beredning av arbetstillfällen och dokumentation inom företrädesvis elkraftverk, bedriva skogsbruk och lantbruk, köp och försäljning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EL OCH SKOG BARSK Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är EL OCH SKOG BARSK Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med EL OCH SKOG BARSK Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-654089.

Firman tecknas var för sig av -Barsk, Ann-Marie -Barsk, Jan-Erik.

De som är på något sätt har med EL OCH SKOG BARSK Aktiebolag är Barsk, Jan-Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Barsk, Ann-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

EL OCH SKOG BARSK Aktiebolag har 556441-8423 som sitt organisationsnummer.