Alfta Maskinteknik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556427-6144 är organisationsnummer för bolaget Alfta Maskinteknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alfta Maskinteknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Alfta Maskinteknik Aktiebolag finns i.

Alfta Maskinteknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-06-24 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alfta Maskinteknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Alfta Maskinteknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alfta Maskinteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Alfta Maskinteknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0278-35250 eller genom brev på följande adress:
Bondeg. 42, 820 10, Arbrå

Bolaget skall bedriva försäljning av tillbehör och reservdelar till skogs- och entreprenadmaskiner. Bolagetskall även utföra service av villaoljebrännare samt försäljning av sådana jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alfta Maskinteknik Aktiebolag och det är Hildingsson, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Perjans, Lars Erik Anders som är född 1963 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,