New Shop i Bollnäs Aktiebolag (Jc)

Gävleborgs län

Information

New Shop i Bollnäs Aktiebolag (Jc) är ett bolag som finns i Bollnäs. I New Shop i Bollnäs Aktiebolag (Jc) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Häggeborg, Anders Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggeborg, Gun Sylvia som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Michael som är född 1964 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med New Shop i Bollnäs Aktiebolag (Jc) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå New Shop i Bollnäs Aktiebolag (Jc) på telefon 0278-10012.

Bolaget skall driva handel med herr, dam och barnkonfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är New Shop i Bollnäs Aktiebolag (Jc) av bolagstypen Aktiebolag.

New Shop i Bollnäs Aktiebolag (Jc) är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

New Shop i Bollnäs Aktiebolag (Jc) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och New Shop i Bollnäs Aktiebolag (Jc) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för New Shop i Bollnäs Aktiebolag (Jc) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

New Shop i Bollnäs Aktiebolag (Jc) har 556425-8555 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.