Friscordia Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Friscordia Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Friscordia Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Friscordia Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Friscordia Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-06-17. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Friscordia Aktiebolag ska trivas.

Friscordia Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall arrangera och sälja resor, konferenser, läger, både inom Sverige och utomlands. Bolaget skall vidare bedriva utbildning rörande friskvård och rehabilitering. Bolaget skall förutom ovanstående även bedriva förebyggande frisk- och hälsovård genom fysisk träning individuellt och i grupp samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även sälja utbildning inom turism- och affärsutveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Friscordia Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Friscordia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Friscordia Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-639040.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Engberg, Ture Benny -Söderqvist, Marie Kristina.

De som är på något sätt har med Friscordia Aktiebolag är Engberg, Ture Benny som är född 1956 och har titeln VD, Engberg, Ture Benny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunberg, Bo Åke som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bodell, Leif Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderqvist, Marie Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln RevisorVannqvist Johansson, Maj-Lis B som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Friscordia Aktiebolag har 556425-5932 som sitt organisationsnummer.