Bollnäs Spelbutik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556421-9623 är organisationsnummer för företaget Bollnäs Spelbutik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bollnäs Spelbutik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Bollnäs Spelbutik Aktiebolag finns i.

Bollnäs Spelbutik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-04-05 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bollnäs Spelbutik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Bollnäs Spelbutik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bollnäs Spelbutik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bollnäs Spelbutik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0278-19080 eller genom brev på följande adress:
Nyg. 7, 821 42, Bollnäs

Bolaget skall bedriva kioskrörelse samt ombudsverksamhet för ATG och Tipstjänst, travsportverksamhet i form av tävlings- samt uppfödningsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bollnäs Spelbutik Aktiebolag och det är Eriksson, Erik Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Lars Stefan som är född 1950 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,