Lisa Mickelssons Saker & Ting Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Lisa Mickelssons Saker & Ting Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Bollnäs här finns det många olika Aktiebolag. Lisa Mickelssons Saker & Ting Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Bollnäs jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Lisa Mickelssons Saker & Ting Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556414-8368.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0278-16898 alternativt besöka eller skicka post till Lisa Mickelssons Saker & Ting Aktiebolag på följande adress Långg. 19, 821 43, Bollnäs.

Lisa Mickelssons Saker & Ting Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lisa Mickelssons Saker & Ting Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nordström, Greta Viktoria Matilda som är född 1928 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av presentartiklar, barnvagnar och barnsängar samt därmed förenlig verksamhet.