Berndt Rahm Entreprenad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenad med gräv- och schaktmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Berndt Rahm Entreprenad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är Berndt Rahm Entreprenad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1990-10-31 så skapades Berndt Rahm Entreprenad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Berndt Rahm Entreprenad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Berndt Rahm Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556406-1538 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bollnäs.

Just nu är Berndt Rahm Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Berndt Rahm Entreprenad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0278-650364 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Berndt Rahm Entreprenad Aktiebolag är Rahm, Bernt Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Rahm, Gunn Ann-Margreth som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .