ELE Fastigheter Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall äga, förvalta och bedriva uthyrningsverksamhet av fast egendom med tillhörande inventarier, uthyrning av personal samt bedriva handel och förvaltning av värdepapper ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ELE Fastigheter Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är ELE Fastigheter Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1990-06-19 så skapades ELE Fastigheter Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel ELE Fastigheter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

ELE Fastigheter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556399-5587 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bollnäs.

Just nu är ELE Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med ELE Fastigheter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0278-651410 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellström, Carl Gunnar Christer -Larsson, Nils Wolrath

Följande personer är på något sätt aktiva inom ELE Fastigheter Aktiebolag är Hellström, Carl Gunnar Christer som är född 1948 och har titeln Extern VD, Larsson, Nils Wolrath som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Sven Rafael som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kroon, Sten Olof som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg, Lars som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Forssberg, Jan Olof som är född 1969 och har titeln SuppleantStrandberg, Dag Jonas som är född 1981 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Pär-Ola som är född 1968 och har titeln Revisor, Lindholm, Anna Ulrika som är född 1972 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.