Hyrmaskiner i Bollnäs Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Hyrmaskiner i Bollnäs Aktiebolag är en verksamhet som finns i Bollnäs. I Hyrmaskiner i Bollnäs Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Erik Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, John Henrik som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ikonen, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hyrmaskiner i Bollnäs Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hyrmaskiner i Bollnäs Aktiebolag på telefon 0278-14200.

Bolaget skall bedriva uthyrning av byggmaskiner, containers och bodar, driva handel med maskiner, containers, bodar, förbrukningsmateriel och personlig skyddsutrustning i byggbranschen, förvärva fast och lös egensom samt förvaltning därav, driva handel med byggmaterial, utföra konsultverksamhet och leasing inom ovanstående verksamhetsområden, ävensom idka därmed förenlig verksamhet i byggbranschen.

Idag är Hyrmaskiner i Bollnäs Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hyrmaskiner i Bollnäs Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hyrmaskiner i Bollnäs Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Hyrmaskiner i Bollnäs Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hyrmaskiner i Bollnäs Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hyrmaskiner i Bollnäs Aktiebolag har 556388-5168 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Gävleborgs län.