Roger Lindbloms El & Fastighet AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Roger Lindbloms El & Fastighet AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Roger Lindbloms El & Fastighet AB är ett av dem. Statusen för Roger Lindbloms El & Fastighet AB är att Bolaget är aktivt.

Roger Lindbloms El & Fastighet AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-11-06. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där företaget finns i jobbar för att företag som Roger Lindbloms El & Fastighet AB ska trivas.

Roger Lindbloms El & Fastighet AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva elinstallationer, fastighetsskötsel samt förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Roger Lindbloms El & Fastighet AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-15.

Idag är Roger Lindbloms El & Fastighet AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Roger Lindbloms El & Fastighet AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-14718.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Roger Lindbloms El & Fastighet AB är Lindblom, Hans Roger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Eva Ulrika som är född 1971 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Roger Lindbloms El & Fastighet AB har 556376-1062 som sitt organisationsnummer.