Olle Persson Skogsmaskin Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva skogsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Olle Persson Skogsmaskin Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är Olle Persson Skogsmaskin Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1989-08-15 så skapades Olle Persson Skogsmaskin Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Olle Persson Skogsmaskin Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Olle Persson Skogsmaskin Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556364-8616 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bollnäs.

Just nu är Olle Persson Skogsmaskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Olle Persson Skogsmaskin Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0278-652115 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Olle Persson Skogsmaskin Aktiebolag är Persson, Leif Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Inger Anna Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .