CONFEK I BOLLNÄS Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns CONFEK I BOLLNÄS Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Bollnäs här finns det många olika Aktiebolag. CONFEK I BOLLNÄS Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Bollnäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

CONFEK I BOLLNÄS Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556360-5657.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till CONFEK I BOLLNÄS Aktiebolag på följande adress Häggens 6440, 821 92, Bollnäs.

CONFEK I BOLLNÄS Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I CONFEK I BOLLNÄS Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Olsson, Eva Maria Helena som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, handel med konfektion och godis, handel med skogs-, lantbruksprodukter och tjänster samt utöva entreprenadverksamhet, sälja sjukvårdstjänster och administrativa tjänster, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.