Kilströms Elektriska Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall driva elinstallationer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kilströms Elektriska Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är Kilströms Elektriska Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1988-12-15 så skapades Kilströms Elektriska Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Kilströms Elektriska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kilströms Elektriska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556342-9546 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bollnäs.

Just nu är Kilströms Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Kilströms Elektriska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0278-18352 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kilströms Elektriska Aktiebolag är Kihlström, Sven Erik som är född 1952 och har titeln VD, Kihlström, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Erik Göran som är född 1948 och har titeln Suppleant, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .