Lisbet Alami AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Lisbet Alami AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lisbet Alami AB är ett av dem. Statusen för Lisbet Alami AB är att Bolaget är aktivt.

Lisbet Alami AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-09. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lisbet Alami AB ska trivas.

Lisbet Alami AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sjukvårdande behandling samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lisbet Alami AB inte är momsregistrerat.

Idag är Lisbet Alami AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Lisbet Alami AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-18507.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lisbet Alami AB är Alami Merrouni, Anna Lisbet som är född 1943 och har titeln VD, Alami Merrouni, Anna Lisbet som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Alami Merrouni, Jonas som är född 1975 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindholm, Anna Ulrika som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Lisbet Alami AB har 556333-2237 som sitt organisationsnummer.