JOE Teknik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och JOE Teknik Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och JOE Teknik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för JOE Teknik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

JOE Teknik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-12. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där företaget finns i jobbar för att företag som JOE Teknik Aktiebolag ska trivas.

JOE Teknik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning, försäljning och reparationer av maskinella utrustningar, importera tekniska produkter samt idka därmed förenlig maskinindustri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JOE Teknik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är JOE Teknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med JOE Teknik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-12324.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JOE Teknik Aktiebolag är Eriksson, John Olov som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Allansson, Pär Anders som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor.

JOE Teknik Aktiebolag har 556333-0108 som sitt organisationsnummer.