Gävleborg SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka med dessa förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gävleborg SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är Gävleborg SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1988-08-30 så skapades Gävleborg SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Gävleborg SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Gävleborg SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556332-3012 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bollnäs.

Just nu är Gävleborg SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Gävleborg SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gävleborg SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag är Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .