Björkprodukter i Kilafors Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Björkprodukter i Kilafors Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Bollnäs. Det är nämligen den kommunen som Björkprodukter i Kilafors Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Björkprodukter i Kilafors Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Björkprodukter i Kilafors Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1988-07-06. Men sedan 1989-01-01 så har Björkprodukter i Kilafors Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sibo Sandersberg 3453, 823 91, Kilafors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Björkprodukter i Kilafors Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0278-650324.

Bollnäs arbetar för att verksamheter som Björkprodukter i Kilafors Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Björkprodukter i Kilafors Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva träindustri, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Björkprodukter i Kilafors Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Björkprodukter i Kilafors Aktiebolag och det är följande personer, Håkansson, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Thomas Jens Olov som är född 1970 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Vannqvist Johansson, Maj-Lis B som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Björkprodukter i Kilafors Aktiebolag är 556328-9742.