Johansson & Karlsson Bygg Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Johansson & Karlsson Bygg Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Johansson & Karlsson Bygg Aktiebolag finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Johansson & Karlsson Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Johansson & Karlsson Bygg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Johansson & Karlsson Bygg Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Johansson & Karlsson Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Anneforsv. 31, 821 41, Bollnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0278-80380.

Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Johansson & Karlsson Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Johansson & Karlsson Bygg Aktiebolag har idag 556322-3204 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Johansson & Karlsson Bygg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggentreprenadverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Johansson & Karlsson Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Ulf Torbjörn som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Nils Olof Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ingrid Hillivi som är född 1957 och har titeln Suppleant, Karlsson, Anna Lena som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .