Holger Perssons Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Holger Perssons Åkeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Bollnäs. I Holger Perssons Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Per-Arne Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Magnus Christer som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Karin Lena Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Vannqvist Johansson, Maj-Lis B som är född 1947 och har titeln Revisor, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Holger Perssons Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Holger Perssons Åkeri Aktiebolag på telefon 0278-657136.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, entreprenadmaskin- verksamhet, försäljning av grus, förvaltning av fastigheter och värdepapper, och i anslutning till uppräknade verksamheter därmed förenlig verksamhet.

Idag är Holger Perssons Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Holger Perssons Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Holger Perssons Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Holger Perssons Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Holger Perssons Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Holger Perssons Åkeri Aktiebolag har 556321-3684 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.