Bollnäs Transport-Service Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bollnäs Transport-Service Aktiebolag är en verksamhet som finns i Bollnäs. I Bollnäs Transport-Service Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Lars Erik Urban som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Kurt Ronny Walter som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bollnäs Transport-Service Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bollnäs Transport-Service Aktiebolag på telefon 0278-30011.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper, utföra personbefodran med bil, och i anslutning därtill förenlig verksamhet.

Idag är Bollnäs Transport-Service Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bollnäs Transport-Service Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bollnäs Transport-Service Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bollnäs Transport-Service Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bollnäs Transport-Service Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bollnäs Transport-Service Aktiebolag har 556312-8056 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.