Nils-Olov Wexells Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Nils-Olov Wexells Åkeri Aktiebolag är en verksamhet som finns i Bollnäs. I Nils-Olov Wexells Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vexell, Nils Olov som är född 1950 och har titeln VD, Vexell, Nils Olov som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ann-Margrethe som är född 1951 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Nils-Olov Wexells Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nils-Olov Wexells Åkeri Aktiebolag på telefon 0278-666003.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse,handel med fordon samt utföra anläggningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva hästuppfödning och travsportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nils-Olov Wexells Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nils-Olov Wexells Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nils-Olov Wexells Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nils-Olov Wexells Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nils-Olov Wexells Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nils-Olov Wexells Åkeri Aktiebolag har 556311-2233 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.