B. Skoglund Reklam Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva reklamverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för B. Skoglund Reklam Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är B. Skoglund Reklam Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1987-11-03 så skapades B. Skoglund Reklam Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel B. Skoglund Reklam Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

B. Skoglund Reklam Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556310-3687 är organisationsnummret för företaget som finns i Bollnäs.

Just nu är B. Skoglund Reklam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med B. Skoglund Reklam Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0278-12930 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Hans Per Arne -Svedberg, Per Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom B. Skoglund Reklam Aktiebolag är Svedberg, Per Göran som är född 1949 och har titeln VD, Svedberg, Per Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Hans Per Arne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedberg, Evy Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.